drs. Esther Dekker

Boeken en magazines

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met u als particuliere vastgoedbelegger. Al jaren schrijf ik regelmatig artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. De meest gelezen artikelen zijn inmiddels gebundeld in een tweetal blogboekjes. Ook stel ik 2x per jaar een vastgoedmagazine samen met relevante informatie voor de particuliere belegger.

Vastgoed magazine winter 2020 – € 7,95

Een uniek vastgoed magazine met relevantie informatie voor de particuliere belegger. In deze editie onder andere informatie over de vastgoed APK en vastgoed veilingen.

Bestellen

Beleggen in vastgoed (editie 3) – € 4,95

Esther schrijft al ruim 6 jaar artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. Blogboekje deel 3 is een compact boekje met 10 mooie basis artikelen met nuttige informatie voor de particuliere belegger.

Bestellen

Beleggen in vastgoed (editie 2) – € 4,95

Esther schrijft al ruim 6 jaar artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. Blogboekje deel 2 is een compact boekje met 10 mooie basis artikelen met nuttige informatie voor de particuliere belegger.

Bestellen

Beleggen in vastgoed (editie 1) – € 4,95

Esther schrijft al ruim 6 jaar artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. In deze eerste editie zijn de 10 meest gelezen artikelen van Esther gebundeld.

Bestellen

“When work is pleasure, life is joy

Aanmelden vastgoed nieuwsbrief