drs. Esther Dekker

Boeken en magazines

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met u als particuliere vastgoedbelegger. Al jaren schrijf ik regelmatig artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. De meest gelezen artikelen  bundel ik eens per jaar in een blog boekje.

“Duurzaam investeren in vastgoed” – € 9,95

Esther schrijft al ruim 6 jaar artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. In deze editie ‘Duurzaam investeren in vastgoed’ zijn wederom 10 artikelen van Esther gebundeld. Na betaling ontvang je het boek via de post (verzendkosten inbegrepen).

Bestellen

E-book “Duurzaam investeren in vastgoed” – € 4,95

Esther schrijft al ruim 6 jaar artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. In deze editie ‘Duurzaam investeren in vastgoed’ zijn wederom 10 artikelen van Esther gebundeld. Na betaling ontvang je het boek als download (E-book).

Bestellen

E-book “Beleggen in vastgoed” – € 4,95

Esther schrijft al ruim 6 jaar artikelen over het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed. Blogboekje deel 4 is een compact boekje met 10 mooie basis artikelen met nuttige informatie voor de particuliere belegger. Na betaling ontvang je het boek als download (E-book).

Bestellen

“When work is pleasure, life is joy

Aanmelden vastgoed nieuwsbrief