samenwerking

Vastgoedontwikkeling

U wilt in vastgoed investeren maar zoekt een professionele partner die samen met u het avontuur aangaat? Cube Investment biedt particuliere vastgoedbeleggers een uniek product. Door een joint venture aan te gaan krijgt u als particuliere investeerder de kans om aantrekkelijke rendementen te behalen. Daarnaast werkt u samen met echte vastgoed professionals. Door hun kennis en kunde profiteert u niet alleen van een goede deal, ook alle zorgen worden u uit handen genomen.

Van aankoop, tot financiering, renovatie, verhuur en beheer. Alles wordt geregeld terwijl u regelmatig een update krijgt.

In 2019 ben ik samen met 2 compagnons Cube Investment gestart. We zagen een groeiende vraag van vermogende beleggers die wel de kansen zagen in vastgoed maar niet de expertise en kennis hebben. Door onze krachten te bundelen hebben we inmiddels diverse succesvolle joint ventures op kunnen zetten.

Wilt u direct in vastgoed investeren maar niet de rompslomp ervaren die erbij komt kijken? Dan is een joint venture een goed alternatief. Bij interesse komt Cube Investment graag met u in contact.

Maak een afspraak

Heeft u een vraag?

NEEM CONTACT OP